Ніко Ланге – великий друг Партії регіонів!

Після інциденту з Ланге українське МЗС провело виховні бесіди з представниками низки іноземних посольств в Україні

Після інциденту з Ніко Ланге в аеропорту «Бориспіль» дуже смішно було чути пояснення з боку Адміністрації Президента про серйозні підстави для його затримання. Чи то Ланге занадто активно спілкується з українською опозицією, чи то шпигує на німецькі спецслужби.

Добре, якщо Ніко Ланге під прикриттям фонду Конрада Аденауера дійсно шпигує, то так і поясність, а не влаштовуйте незрозумілі каруселі в аеропорту. Якщо шпигун – висилайте з України.

Але після інциденту з Ланге українське МЗС провело виховні бесіди з представниками низки іноземних посольств в Україні на тему роботи зарубіжних фондів й не втручання в українську політику. Тож стало зрозуміло, що представник фонду Аденауера постраждав саме через свої контакти з опозицією. Але ж, чекайте, чому Партія регіонів, ставши владою, так швидко змінила своє ставлення до роботи іноземних фондів в Україні? Ще в грудні вони не гребували не тільки зустрічами з буржуйськими представниками, а й за сприяння фонду Конрада Аденауера їздили в Німеччину зустрічатися з тамтешніми політиками.

Нагадаємо, що в перших числах грудня поважна делегація Партії регіонів у складі Андрія Клюєва, нині першого віце-прем’єра України, Бориса Колеснікова, віце-прем’єра, Ірини Акімової, заступника глави Адміністрації Президента, та Олени Бондаренко, куратора прес-служби Кабміну, кілька днів приємно проводили час в Німеччині. Ніко Ланге тоді організував їм зустріч з Клеменсом Мемкесом, главою відділу міжнародної співпраці ХДС, Норбертом Діркесом – главою секції Центральної та Східної Європи ХДС. Також були організовані зустрічі з посланцем німецького МЗС у Східній Європі Гансом-Дітером Лукасом, главою фракції ХДС-ХСС Бундестагу Манфредом Грандом й іншими депутатами. На всіх зустрічах регіоналів супроводжував ніхто інших як Ніко Ланге.

Тоді цю поїздку дуже добре змалював у своєму блозі журналіст Олександр Чаленко. Також він виклав цікаві фото, на яких Ніко Ланге обнімається з Андрієм Клюєвим, Оленою Бондаренко і Борисом Колесніковим.

Що ж, перебуваючи в опозиції, підтримка німецьких фондів для ПР була корисною, коли поза владою опинилися інші, то діяльність Ланге одразу ж стала небезпечною для України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: