Юрій Палійчук Політичний експерт

Тимошенко випустить особисто Янукович

Зараз питання не в тому, підписуємо ми асоціацію, чи не підписуємо. Підписуємо однозначно. Питання в тому, хто зніме з цієї угоди політичні бонуси.

Якщо зберегти статус-кво, саміт у Вільнюсі стане особистою заслугою всіх, починаючи від Луценка, який роздавав стрічки і Катеринчика, який вів програму на УТ-1, до Яценюка з Кличком, які тиснули зелені кнопки за законопроект Лабунсько-Міщенка чи ще там когось. Янукович це прекрасно розуміє, тому веде гру так, щоб асоціація була саме його досягненням.

Те, що Тимошенко випустять не після голосування у ВР і не по законопроекту про лікування засуджених за кордоном - майже 100% інформація. Її випустять в обхід Кличка, Яценюка і Тягнибока і всієї Верховної Ради. Це зробить особисто ВФЯ. Як саме - це вже третє питання. Може бути як указ про помилування, так і рішення суду. Головне, що він особисто зніме бар'єр для асоціації України з ЄС. І він особисто зніме з цього процесу усі електоральні вершки напередодні 2015 року.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: