Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Як Путін цієї ночі тестував наші Збройні сили

Я написав, що нинішній нчний напад на наші позиціі був у стилі Мар'янки

Я написав, що нинішній нчний напад на наші позиціі був у стилі Мар'янки. Поясню: знов масований наступ росіян з метою прориву, коли на ротний опорний пункт наступає батальйонна тактична група ворога. Це перевага в живій силі в 3-5 раз і багато більша перевага в бойовій техніці, бо, як відомо, наша техніка - і танки, і артилерія - відведені.

Ворог розраховував, що зможе прорвати оборону у одній малій точці і вийти в тил нашим силам. Тоді б, певно, почався прорив і ближче до Маріуполя.

Наступ відбувся, як і в Мар'янці, під ранок, коли після 3.00 наступає найнеактивніший період доби. Це у нас. А у росіян з Уралу, приміром, це вже біологічний ранок....

Але наші знов не стали пасти задніх - поставили на вуха усіх спостерігачів і підтягнули важке озброєння. Ворог відкинутий.

Фактично, Путін тестував наші Збройні сили на спроможність бути адекватними, на бажання перемагати. Здається, висновки він зробить сумні для себе.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: