Сергій Таран Політолог

У Путіна зараз панічний цейтнот

Ви дивуєтесь як на піці санкцій і роздратування Заходу Росія направила в Сирію десантні кораблі з морськими піхотинцями?

Ви дивуєтесь як на піці санкцій і роздратування Заходу Росія направила в Сирію десантні кораблі з морськими піхотинцями?

Не дивуйтесь. Бо у Путіна зараз панічний цейтнот.

Вторгнення в Україну відкладене, чи спрацює сценарій перенесення конфлікту всередину України – невідомо, а санкції, тим часом, наближують неминучий кінець. І треба щось робити! А що робити країні, у якої збанкрутувала бензоколонка і немає нічого, крім армії?

Правильно – лякати всіх своєю армією. Отож, до Сирії їдуть «відпускники». Цим самим Путін сподівається розширити простір для торгу з Заходом, зберегти російську присутність на Близькому сході, та, зрештою, показати росіянам, що попри великий пшик з новоросією імперія таки розширюється...

Логіка, безперечно, абсурдна. Обама, який так хотів завершити свій президентський термін миром, отримує ескалацію у Сирії, двояку ситуацію в Ірані, примарні шанси на втілення Мінських угод в Україні. Думаю, Обама образиться з усіма практичними наслідками.

Теоретично, ці практичні наслідки мали би турбувати Путіна. Але навряд чи стурбують. Росія, давно живе у власних фантазіях, поза рамками реальності...

А вже такі дрібниці як доля російських солдат, яких вкотре за тридесятьма морями ні за цапову душу різатимуть в хлам місцеві моджахеди, Росію давно не цікавлять, навіть у фантазіях.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: