Діаспора закликала опозицію не визнавати цих виборів

Діаспора закликала опозицію не визнавати цих виборів

Звернення українських організацій в Чехії до українців світу з приводу тотального фальшування виборів

Звернення українських організацій в Чеській Республіці до українців світу з приводу тотального фальшування волевиявлення українців 28 жовтня 2012 року

Керівництво держави, де переважають сьогоднішні яничари, перевертні та трохи оцивілізовані батраки з російського нечорнозем’я, а також українці за національністю, для яких сама згадка про всяке національне є катастрофою, затіяли авантюру щодо фальшування волевиявлення українського народу на парламентських виборах, а в перспективі - знищення української державності та викорінення всього українського.

На жаль, нинішня виборча кампанія стала ще одним підтвердження того, що авторитарні режими не проводять чесних, вільних, прозорих та демократичних виборів. Партія регіонів з її сателітами, обираючи між можливістю втратити владу за підсумками справедливих виборів або її збереженням через організацію масового викривлення волевиявлення громадян, вибрали останнє. Ці вибори були відзначені тотальним застосуванням адміністративного ресурсу, масовим залученням центральних та місцевих органів влади до участі у виборчій кампанії на боці Партії регіонів та провладних мажоритарних кандидатів.

У період виборчої кампанії загострився тиск влади на незалежні засоби масової інформації. У нинішньому складі Центральної виборчої комісії абсолютну більшість мають представники провладних партій, що зумовлює очевидну політичну заангажованість її діяльності.

З урахуванням суттєвого зубожіння життя людей підкуп на виборах 2012 року став досить популярною технологією викривлення результатів голосування. Важливо зазначити, що правоохоронні органи практично не здійснювали розслідувань цих злочинів. Суди відмовили у розгляді більшості позовів про підкуп, переважно мотивуючи своє рішення недостатністю доказів.

Владою було прийнято рішення за допомогою фальшування та тиску на виборчі комісії «організувати» перемогу Партії регіонів на одномандатних округах. Це сталося також через недалекоглядність опозиції, яка підтримувала новий «Закон про вибори». Організована робота з викривлення волевиявлення виборців розпочались одразу після завершення голосування. Яскравим прикладом цього є фальшування волевиявлення громадян на окрузі 223.

В цілому зазначені факти свідчать про системне застосування владою адміністративного ресурсу, створення нерівних умов участі у виборах для опозиційних партій та проведення масових фальсифікацій, що перекреслило демократичність виборів народних депутатів України 28.10.12 р.

Ми звертаємось до всіх громадських організацій світу з вимогою захистити волевиявлення українського народу та демократичні основи розвитку української держави. Зупиніть злочинні знущання Партії регіонів та її лідерів над українським народом. Не допустіть створення нової комуно-олігархічної більшості в Парламенті.

Ми звертаємось до українських опозиційних сил не заспокоюватися, не визнавати результатів виборів. На превеликий жаль, вже зараз багато опозиційних політиків тільки й бачать себе в парламентських кабінетах і забувають про народ. Не заспокоюйтесь. Боріться до перемоги.

Ми закликаємо не визнавати вибори в Україні як чесні, справедливі та демократичні. Вони не відповідали демократичним стандартам.

Це злочин проти народу. Ми повинні захистити Українську державу та Український народ від бандитів. Ми закликаємо все світове українство стати на захист української демократії.

Вчора вони – не українці – вкрали у нас мову,
сьогодні вони вкрадуть у нас нашу українську владу,
завтра – вони продадуть державу і розміняють її на свої привілеї.
Не спіть, прокидайтеся!
Україна кличе!
Слава Україні!

Українська Європейська Перспектива
МГО «Батьківщина»
МГО «Українська Свобода»
Українська ініціатива в Чеській Республіці
Асоціація українців в Чеській Республіці
Об’єднання українок в Чеській Республіці
«УКРГАЗЕТА»
«Український журнал»
Українська суботня школа в ЧР «Ерудит»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: