Геннадій Афанасьєв Політв'язень, кримчанин

Бариги у трамваях

Все хотів розповісти одну історію побачену мною в минулі дні.

Я дуже поспішав на навчання й щоб швидко дістатися до університету стрибнув у трамвай номер 1 на вокзальній, що йде до НАУ. Насамперед я закомпостував квиток та знайшов вільний поручень, вчепився в нього і був незабаром розчавлений бабусями з баулами з усіх боків.

Трамвай рушив, а разом з ним рушив і кондуктор. Не встиг той перевірити й кілька пасажирів як відразу виявилася ціла група «зайців»... Як водиться за традицією квиточки за !!!3!!! грн вони купили, але не прокомпостувати. Це штраф. Кондуктор ввічливо попросив оплатити по 60 грн і тут почалося ...

Люди зліва, справа, бабусі, дідусі, молоді, старі - всі почали на нього кричати, смикати, сперечатися про те що вони повинні, що не повинні, про те що *** Україна та її Влада. У підсумку, на моє щире здивування, кондуктор плюнув і пішов далі, не забравши штраф, залишивши зайців насміхатися над ним.

У Німеччині приїжджає озброєний спец. загін і покладає на лопатки тих хто не платить за проїзд. І штраф біля 1000 євро. У нас 60 грн ... А потім ще бурчання на весь трамвай.

Так ось до чого я...

Ото *** по-іншому назвати не можу, не можуть заплатити три бісові гривні! Вони фактично крадуть у самих себе, в мене та в вас. Але потім все це кодло верещить на всю країну, на весь фейсбук: «Україна в ***, Президента у відставку, влада бариги».

Ні не влада бариги, це ви бариги, люди які крадуть по 3 грн з проїзного квитка в трамваї.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: