Геннадій Афанасьєв Політв'язень, кримчанин

Чому я не підтримую акцію щодо полонених за участі Савченко та людей Медведчука

Надія Курамшина та Олександр Захарченко

8 серпня 2016 року на Банковій вулиці передбачувано відбудеться акція протесту, яка буде присвячена обміну полоненими

Планується, що до акції під будівлею Адміністрації Президента у Києві, повинні приєднатися матері військовополонених і матері політв'язнів, а також вже звільнені бранці та колишні заручники Кремля розкажуть про те, що вони пережили в лапах ворога і як відбувався обмін.

Дана акція безпосередньо зачіпає і мене як колишнього політв'язня.
У зв'язку з цим я маю аж дві вагомі причини розглядати цей захід, як небажаний.

1) Адміністрація Президента спільно з главою держави Президентом Петром Порошенко, проробили величезну роботу заради мого звільнення. Особисто Президент вів і продовжує вести важкі переговори по звільненню бранців. При цьому консульська служба України працює на вищому рівні, роблячи все можливе. Переговорна група постійно робить звіти про виконану роботу, в чому ви можете переконатися, переглянувши сторінку Ірини Геращенко.

Особисто я абсолютно підтримую обмін полонених в рамках «всіх на всіх». АЛЕ! Ні про яку амністію для військових злочинців не може йти мови!!!

Як я бачу в цьому і є проблема. Тому, що не тільки в мене така точка зору. Саме так, мені бачиться, і працює наш уряд. Тому процес такий довгий.

Але винні за злочини проти Українського народу - повинні бути покарані!

2) Вивчаючи дану тему, я натрапив на цікавий факт, - сепаратистські та терористичні сили також закликають виходити на дану акцію протесту, що дуже насторожує.

Ось дві знайдених мною особистості. Обидві, примітно, мають чималу вагу для ворога.

https://vk.com/wall75117363_168806

Вікторію Шилову і Надію Курамшину пов'язують з Віктором Медведчуком.
Саме Шилова і Курамшин їздили на окуповану територію України та зустрічалися там з убивцею Українського народу терористом Олександром Захарченко. Їхня зустріч була великим інформаційним ударом Кремля проти України.

Так само акцію протесту 8 серпня підтримала помічниця депутата Держдуми Євгена Федорова, пропагандистка проекту Кремля "Новоросія" - Марія Катасонова.

https://vk.com/wall106963511_40888

У зв'язку з цим я не можу взяти участь у цій акції протесту. Хто має вуха, нехай почує.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: