Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Варіантів у Порошенка два: поганий і ще гірший

Президент України Петро Порошенко

Про ордени та медалі

Варіант перший - Порошенко підмахнув Указ не читаючи, тоді він має негайно виправити свою помилку і скасувати нагородження Гереги й Атрошенка (депутати, які під час Майдану проголосували за диктаторський пакет 16.01.2014), а також прокурора Кулика, з якого не знято звинувачення у хабарництві. Неприємно, але люди зрозуміли б і загалом вітали би таке рішення Президента.

Варіант другий - Порошенко вчинив свідомо, знаючи, що нагородження одіозних осіб викличе обурення у суспільстві, бо це наруга над Майданом і образа для дійсно гідних людей, чиї прізвища в Указі стоять поряд з Герегою, Атрошенком і Куликом. Що тоді робити? Як на мене, було би справедливо і правильно, аби інші нагороджені публічно звернулися до Порошенка з вимогою внести зміни до Указу й викреслити «трійцю», а ні - тоді публічно заявити про відмову від нагород і дружно скласти їх під двері Банкової.

Яка Ваша думка?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: