Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Політика мультикультуралізму в Європі повністю провалилася

Це не я сказав. Це сказала ще у 2010 році Ангела Меркель.

Це не я сказав. Це сказала ще у 2010 році Ангела Меркель. І Девід Кемерон потім те саме повторив.

Колись існувала така держава - Союз совєтскіх соціалістічєскіх республік. І була в цій державі єдино правильна, науково обгрунтована, прогресивна і свято охоронювана репресивним апаратом ідеологія. І згідно священним заповітам цієї ідеології усі нації, етноси, народності, племена і клани, які населяли одну шосту частину суходолу - оголошувалися "новой исторической общностью - единим советским народом".

Естонці і таджики, чукчі та чеченці, кримські татари і поволзькі німці - всі вони невмолимо мали стати єдиним "совєтскім народом" під дією непереможного вчення Маркса-Енгельса-Леніна-Сталіна.

Але гасла гаслами, але в житті все було зовсім по-іншому. І після того, як репресивна машина СССР почала слабнути, все це розлетілося на друзки. Виявилося, що в "інтернаціональному" совку не було вирішено жодного національного питання, навпаки, вони були всі загострені до краю.

Комуністи казали - "не вір очам своїм"! Вір ЦК КПСС! Бачиш советский народ? Ні? А він є! Марксистські мантри могли протриматися певний час за рахунок репресій, але на довгій дистанції здоровий глузд та людські інстинкти завжди перемагають.

Європа сьогодні в парадоксальній ситуації. Сьогоднішня Європа - це цивілізація здорового глузду. Усі її незаперечні економічні, наукові, цивілізаційні здобутки - це результат здорового глузду, конкуренції ідей та культури, заснованої на активності та мобільності.

А сьогодні частина політичної еліти цієї самої Європи каже - "не вір очам своїм"! Вір єдиноправильній ідеології! Ідеології мульткультуралізму, толерантності та самопроголошених " цінностей". Ми будемо страждати, але залишимося вірними прогресивному вченню! На жінок нападали не організовані банди мігрантів, а окремі особи, їх національність неважлива. Між іншим, ці жінки самі винні - нема чого провокувати! І взагалі - пора вже вводити повноцінну цензуру - нема чого "розхитувати човен" і збурювати інформаційний простір двозначними новинами, які можуть підірвати віру в світле та непереможне вчення!

Я вірю в здоровий глузд. Я вірю очам своїм. І сподіваюсь, буде як завжди - здоровий глузд переможе.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: