Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Україна сьогодні є вкрай слабкою

Отже, тиждень закінчився...

Отже, тиждень закінчився. Коаліції нема, уряд нелегітимний, тривають кулуарні торги, кінця і краю яким не видно. Політична криза загоструються.

Знаєте, що я вважаю найбільшою проблемою? Що сьогодні держава є вкрай слабкою. Далі триває війна. У нас катастрофа в економіці. Розчарування і тотальна недовіра до влади. Пасивність у зовнішній політиці. Нація стає заручником людей, які не бачать далі свого носа, кишені та крісла.

Поруч з нами московський монстр, сенс існування якого - знищити нас. З іншого боку - Захід, який сам переживає не найкращі часи. Ми мусимо бути сильними - якщо хочемо вижити.

Час перехідного режиму добігає кінця. Далі сидіти на двох стільцях неможливо. Нас чекає або стрімкий ривок вперед, або так само стрімкий занепад. Це питання вже не років і місяців, а тижнів.

Новий закон про вибори, недопущення до участі у виборах московської агентури, перезавантаження парламенту і формування уряду національного порятунку - це перші необхідні кроки. Інакше нас чекає новий виток кризи, який може стати фатальним.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: