Олексій Арестович Військовий експерт

У протесті власників єврономерів є економічна основа

Автомобілісти оголосили свою акцію протесту безстроковою

Я, дяка Богові, не розбираюся в тарифах та макроекономічних ефектах, але протест «блях» підтримую

Не заради блях - заради протесту.

Тому друкую тут одразу три звернення.

1. Протестувальникам:

Щеміте їх, хлопці, щеміте. Бо вони розмовляють з вами лише, коли вас багато і ви їх щимете. Найбільше мені подобається в вашому протесті те, що у ваших вимог є економічне обґрунтування і що з вами дискутують у профільному Комітеті. Найменше - те, що частина з вас схильна впадати у традиційну і невдячну гру у протест з нашою «опозицією».

2. Депутатам:

Любі. Думайте лише про країну. Для цього треба провести якісний та неупереджений аналіз стану речей в сфері, що обговорюється. Якщо протест не на користь суспільству та державі, викіньте протестувальників на фіг з-под Ради. Якщо на користь - прорахуйте цю користь та дійте відповідно. А, взагалі-то, встановлення зворотнього зв'язку - це зобов'язання старшого начальника по відношенню до молодших. Себто, це ви маєте діяти на упередження, а не вони - з'їжжатися до вас. Звісно, якщо ви там думаєте про майбутне країни.

3. Громадянам:

Ось приклад доброго конструктиву.

Суспільство має:

1. Проводити постійну роботу щодо визначення своїх інтересів.

2. Добиватися (у законних спосіб) їх реалізації.

3. Там де є організація та дія - є успіх.

––-

Протестуйте, громадяни. Бо лише мертві не протестують. Але, я вас по-доброму, попереджаю для вашого ж блага: посилайте на фіг будь-яку опозицію. І не опозицію теж. Протестуйте самі. Взаємодіяти можна. Але, пильнуйте, щоб вас не розігрували. В три хода.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: