Олексій Арестович Військовий експерт

Як Путін хоче пересварити між собою Київ, Берлін, Париж та Вашингтон

Президент РФ Володимир Путін

Путинська ініціатива щодо введення миротворців на лінію розмежування на Донбасі - це стандартний політичний покер

Він робить хід, який має на меті пересварити Київ, Берлін, Париж та Вашингтон, які по-різному бачать способи та стратегії врегулювання на Сході України, а до того ж - пересварити ці столиці в самих собі, зважаючи на останні заяви німецьких мрійників, про необхідність «...зробити крок на зустріч Росії», дурдом між Трампом та американським парламентом та падіння рейтингу Макрона.

Окрім того, це контрзахід щодо ініціативи про миротворців з боку нашого президента, з якою він хоче виступити в ООН.

Наша ідея миротворців принципово відрізняється від московської, тому, що передбачає їх введення, насамперед, на нині неконтрольовані ділянки російсько-українського кордону, а не лише на лінію розмежування.

Третим пунктом ВВХ хоче зробити реверанс у бік ОБСЄ, функціонерів якого на Донбасі занадто часто розпочали ображати російські війська.

Тепер дивимося за руками і головами.

Зараз хтось завопить (особливо у Німеччині), що це і є - довгоочікуване розрядження, що Путін вчиняє вірно, що тепер черга Заходу пійти йому на зустріч.

Але, дурнів вже не так багато.

Америка розпочала системну атаку на путінський режим, обґрунтування, необхідність та план якої формувався три роки, і окремими беканням з боку Москви цей наступ вже не зламати.

Горе придурковатым, Вова.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: