Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Злочини Миколаївської міліції. Розпочато збір інформації

Ми з громадськістю підготували звернення до Генерального прокурора України Пшонки В.П. та Міністра внутрішніх справ України Захарченко В.Ю.

Ми з громадськістю підготували звернення до Генерального прокурора України Пшонки В.П. та Міністра внутрішніх справ України Захарченко В.Ю. Причиною цього є понад 10 злочинів, які були вчинені Миколаївськими міліціонерами.

Під цим зверненням буде розпочатий масштабний збір підписів громадян.

В 2012-2013 р.р. начальник (до 12.07.13 р.) Миколаївської обласної міліції Парсенюк та начальник Первомайського відділу міліції Примак, а також їх підлеглі скоїли і продовжують щоденно вчиняти числені важкі злочини.

В липні 2012 року, на замовлення голови Миколаївської ОДА Круглова, Парсенюк, Примак і їх підлеглі сфальшували кримінальні справи проти невинних людей — Олега Кирилюка та Людмили Нікіткіної, через те, що останні є моїми помічниками.

Після безпідставного арешту Нікіткіної, один з керівників обласної міліції сказав їй, що її звільнять якщо вона дасть «компромат» на Корнацького. Вже рік, ця невинна жінка сидить.

Парсенюк та Примак, на замовлення Круглова, організували напад спецпідрозділу «Беркут» на 132гу окружну виборчу комісію,який супроводжувався жорстоким побиттям людей, та фальсифікацією виборів.

Кругловим, Парсенюк, Примак та підлеглі їм слідчі після виборів народних депутатів 2012 року сфальшували проти Ігоря Жуковського та ще декількох громадян кримінальні провадження по звинуваченню в перекритті вулиць Первомайська під час нападу «Беркуту» на ОВК.

У 2012-2013 роках Примак виконуючи злочинні накази Парсенюка,та підлеглі Примаку співробітники міліції системно, щоденно, своїми діями паралізували діяльність ТОВ «Агрофірми Корнацьких», безпідставно відкриваючи числені кримінальні провадження, закриваючи склади підприємства замками, опечатуючи їх.

18 червня 2013 року Парсенюк та Примак, Круглов та його посібники,голова Первомайської РДА Демченко і підприємець Велешинська, були організаторами та співучасниками озброєного бандитського нападу на ТОВ «Агрофірма Корнацьких», та місцевих селян.

Знаючи про напад, його час і мету, Примак відкликав із території агрофірми цілодобове міліцейське спостереження, яке безперервно здійснювалось з 17 квітня 2013 р. Під час нападу у телефонному режимі керував пересуванням колони бандитів, більше на годину затримав виїзд оперативної групи, а після приїзду на місце не перешкоджав бандитам розстрілювати людей, та забезпечив їх безпечний відхід, нікого не затримавши.

Нападники мали намір викрасти врожай на площі 1500 га, на суму орієнтовно 12 млн. грн.,та, набагато дорожчу сільськогосподарську техніку.

Після бандитського нападу пройшов майже місяць,але слідство не встановило і не розпочало провадження стосовно десятків бандитів,а найголовніше — стосовно замовників і організаторів.

Не зважаючи на кровопролиття біля Чаусово-2, ці злочинці планували захопити врожай зернових культур на площі близько тисячі гектарів біля села Кам’яна Балка. Нападу завадили події у сусідній Врадіївці.

10 липня 2013 р. під селом Кам’яна Балка вчинено умисний, на замовлення, підпал пшеничного поля агрофірми Корнацьких, людиною яка після затримання на камеру зізналася у скоєнні підпалу. Але Примак та його підлеглі, намагаються звести подію до звичайного нещасного випадку.

Крім вищенаведених злочинів, міліціонери Парсенюк, Примак та їх підлеглі вчиняли числені інші злочини стосовно сотень громадян, про що буде надана додаткова інформація.

Збір інформації щодо злочинів міліції стосовно усіх без винятку громадян і підприємців розпочато!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: