Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Миколаївщина перетворилась на мафіозно-бандитську область

Область окупована організованим злочинним угрупуванням на чолі з губернатором

Кульмінацією сьогоднішнього мітингу проти свавілля міліції став пікет під будівлею Первомайського районного відділу МВС. Понад тисячу людей пікетували Первомайську міліцію; до вашої уваги резолюція мітингу:

Резолюція мітингу

Ми, учасники мітингу в Первомайську засвідчуємо, що влада Миколаївщини перетворила її на мафіозно-бандитську область.

Область окупована організованим злочинним угрупуванням на чолі із керівником Миколаївської обласної державної адміністрації Кругловим.

Бандитизм, розбій, пограбування, вбивства, зґвалтування, нищення чесних людей, розстріл бандидами мирних селян стали страшною буденністю для мешканців Миколаївщини.

Захоплення в політичні заручники напередодні минулорічної виборчої кампанії Людмили Нікіткіної, злочинні дії під час виборчої кампанії, пряма причетність міліції до фальсифікації виборів, що позбавило конституційного права вибору десятки тисяч мешканців Первомайська і 132 округу в цілому, та звірячий розгін мирного протесту проти фальсивікації.

18 червня усю країну сколихнув бандитський розстріл мирних селян під Чаусово-2. Злочинці під прикриттям первомайської міліції стріляли в людей з вогнепальної зброї. Усе «розслідування» цього бандитизму перетворилося на фарс.

Далі страшні події у Врадіївці, де перевертні в погонах просто ґвалтували й вбивали мирних людей під прикриттям високопосадовців з Миколаєва.

Шалений тиск на Агрофірму Корнацьких, спроби знищити чесне і одне з кращих в Україні сільськогосподарських підприємств.

Усе це тільки мала краплина діяльності Миколаївського злочинного угрупування, яке перетворило область на кримінальне болото.

Тому ми, учасники мітингу, вимагаємо:

1. Припинити політичні репресії і звільнити політичного в'язня Юлію Тимшенко та політичну заручницю, нашу землячку, Людмилу Нікіткіну.

2. Негайного звільнити й притягнути до відповідальності голову Миколаївської ОДА Круглова та його посібників;

3. Створити комісію Міністерства внутрішніх справ, яка б розслідувала злочини Первомайської міліції, як це відбувається у Врадіївці та звільнити з посади і притягнути до кримінальної відповідальності злочинців у погонах.

4. Негайно арештувати й судити за бандитизм усіх організаторів і виконавців нападу на селян під Чаусово-2 18 червня.

Ми вимагаємо негайного виконання наших вимог. У разі їх ігнорування ми перейдемо до дій по захисту наших прав.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: