Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Братка, що стріляв по селянах, випустили під заставу

Вчора відбулося засідання Первомайського міськрайонного суду

Вчора відбулося засідання Первомайського міськрайонного суду, в результаті якого «чаусівського стрілка» Костянтина Стрижака випустили під заставу. Про це сьогодні (!!!) дізналися адвокати потерпілих селян. Костянтин Стрижак є єдиним підозрюваним у справі «чаусівської стрілянини» незважаючи на те, що постраждалою стороною зроблено понад 20 фотографій нападників, частину з яких без жодних зусиль ідентифіковано через соціальні мережі та Інтернет. Всі фото та відеоматеріали передані правоохоронним органам, утім правоохоронці не змогли знайти жодного «братка» крім Стрижака, і того вже відпустили під заставу.

Показово, що адвокати потерпілої сторони й гадки не мали про те, що відбуваються судові засідання. За словами адвоката Дмитра Довгого, попереднє засідання відбулося ще 22 серпня, вчора 29 серпня відбулося наступне засідання, на якому Стрижака, власне, й відпустили з-під варти. Ні про одне з судових засідань адвокати не були попереджені, не отримували повісток або інших повідомлень. Суд проходить «в обстановці суворої таємниці» за участі лише сторони підсудного, вочевидь справу намагатимуться «зам‘яти», а ватажка бандитів Стрижака «відмазати» таким чином, щоб громадськість ні про що не знала.

Не зважаючи на те, що міліція продовжує переховувати й захищати своїх найманців, які готові і надалі стріляти в мирних селян, ми продовжуємо нашу боротьбу. Я звертаюся до учіх чесних людей добомогти знайти бандитів. Так, як разом з вами ми знайшли Стрижака. Бо бандити мають сидіти у тюрмі. І я впевнений, рано або пізно це відбудеться.

На фото злочинці, які розстрілювали мирних селян. Прохання максимально поширити фото і допомогти встановити особи бандитів.

Я впевнений, що разом ми переможемо банду!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: