Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Герої не вмирають. Олександр Галущинський

03 червня під Мар'їнкою героїчно загинув наш хлопець з Миколаївщини, із села Берізки Кривоозерського району, Олександр Галущинський, боєць 28 бригади

03 червня під Мар'їнкою героїчно загинув наш хлопець з Миколаївщини, із села Берізки Кривоозерського району, Олександр Галущинський, боєць 28 бригади.

Це був справжній козак, справжній син України. Патріот, для якого було природним знаходитись на передньому краю боротьби з ворогом, внутрішнім і зовнішнім. З перших днів на Майдані стояв до перемоги в 4-ій сотні Самооборони.

{1-}

А коли кремлівська нечисть полізла на нашу землю, добровільно пішов до військкомату та із зброєю в руках став проти агресора.

Ми з товаришами споряджали й проводжали його на війну, просили берегти себе…

На барикадах Майдану прикривав собою молодь і вцілів, а тут не розминувся із кулями…Загинув як герой, в довгому страшному бою під донецькими териконами. Не відступив, бився до останнього.

В Олександра залишилося двоє малих синів і наш обов’язок – виростити та виховати дітей Героя, допомогти їм стати на ноги, адже війна робить нас єдиною сім’єю.

Впевнений, наші Герої будуть жити вічно в наших серцях, а ненажерливі параноїки, які розпалили і ведуть цю підлу війну, будуть прокляті у віках.

Вічна пам'ять і Царство Небесне тобі, Саша…

Звертаюся до Президента України щодо нагородження Олександра Галущинського посмертно.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: