Арсен Аваков Колишній голова Міністерства  внутрішніх справ України

Турчинов, Яценюк та Аваков – головні мішені кремлівських темників «Інтера»

Російські журналісти, які формували інформаційну політику «Інтера» виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами

Аналіз листування резидента Кремля Марії Столярової та Леоніда Мураєва, які працювали на телеканалі «Інтер», зі своїми московськими кураторами та керівниками ДНР виявив головні мішені російської пропаганди. Так, в серпні 2015 року, серед антиукраїнських замовлень, що отримали Столярова та Мураєв, було і завдання організувати хвилю чорного PRу проти низки українських політиків.

Першим в цьому «темнику» містився пакет брудних матеріалів на Секретаря РНБО Олександра Турчинова. Також в замовленні стоять прізвища з пакетом, скомпонованим російськими профі брудом, на екс-прем‘єр-міністра України Арсенія Яценюка, Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Голову Комітету ВРУ з питань культури і духовності Миколу Княжицького, Голову Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Пашинського та інших.

Таким чином, російські журналісти, які формували інформаційну політику «Інтера» виконували замовлення Кремля з інформаційного знищення тих, кого російське керівництво вважає своїми головними ворогами.

З високою ймовірністю можна сказати, що подібні замовлення відпрацьовувались і іншими проросійськими засобами масової інформації, які й досі достатньо впевнено почувають себе в Україні.

I на закінчення . Нацраді з телебачення і радіомовлення . Звичайно , за таке не треба позбавляти ліцензії ТРК «Интер» - треба грамоти давати - з гербом .. з російським . Займіть позицію - Не ховайтеся !

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: