Володимир Ар`єв Народний депутат

Янукович готує нову справу проти Тимошенко

Зараз слідчі ручної прокуратури вимагають видачі з Угорщини колишнього народного депутата Олександра Шепелєва

Зараз слідчі ручної прокуратури вимагають видачі з Угорщини колишнього народного депутата Олександра Шепелєва для фабрикації справи проти Юлії Тимошенко. Оскільки звинувачення проти неї нічого не варті в очах громадської думки, і на Заході теж усі розуміють ціну прокурорських папірців, зараз спішно фабрикується нова кримінальна справа щодо нібито причетності ЮВТ до справи банкрутства банка "Родовід".

Ніяких документів немає - всі ці справи повністю перебували в компетенції Національного банку, який контролювався Ющенком. Тому основою справи повинні стати усні "свідчення" Шепелєва, екс-депутата БЮТ, які з нього сподіваються вибити силою в українських в'язницях. Враховуючи, що ряд свідків у справі банкрутства банку «Родовід» і розкрадання коштів під час рефінансування за загадкових обставин пішли з життя, висока ймовірність, що після дачі показань, яких від нього зажадають влади, Шепелєва теж не залишать у живих.

Виїхав з України і екс-депутат від ПР та екс-генпрокурор Святослав Піскун. Від відмовився давати лжесвідчення про те що ЮВТ начебто тиснула на нього, щоб Піскун закрив проти неї справи.

При цьому, дії ГПУ стають все більш істеричними, непрофесійними, а тому і небезпечними, в тому числі для життя тих, хто прокурорам потрібен для вибивання показів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: