Володимир Ар`єв Народний депутат

Оточенння Януковича розуміє: Путін "плєнних нє бєрьот"

Янукович відкрився у своїх думках знайти привід, щоб не підписувати угоду

Загальні враження від подій в Ялті. Янукович відкрився у своїх думках знайти привід, щоб не підписувати угоду. Нинішній стан неприєднання йому вигідний, хоча, напевно він просто не розуміє що балансування далі буде неможливим. Оточенння Януковича розуміє, що Путін "плєнних нє бєрьот", тому вважає що ЄС - єдиний вихід. ЄС, при цьому, не зможе відмовитися від своїх вимог, зокрема щодо Тимошенко і закрити очі на невиконання головних пунктів, що дуже лякає головних євро-адвокатів України - поляків. Для них Ялта історично є нехорошим місцем. Ось клубок, який доведеться розплутувати до наступної Ради міністрів ЄС у жовтні, де і буде, фактино, остаточна ухвала щодо угоди.

І ще - неодноразово за останні місяці чув від представників ЄС компліменти опозиції, яка робить все для підписання цієї угоди, навіть, буває, ціною репутаційних втрат і ставить майбутнє країни вище за політичні амбіції.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: