Володимир Ар`єв Народний депутат

ПАРЄ починає працювати в традиціях Держдуми Росії

ПАРЄ

Низка впливових в Асамблеї персон готові ініціювати зміну правил ПАРЄ таким чином, щоб делегація РФ змогла без проблем і обмежень зайти в Асамблею в січні 2017 року

Така європейська інституція як ПАРЄ починає працювати в традиціях Госдуми РФ. І це не жарт.

У вересні лідери трьох і заступники двох політичних груп Асамблеї з'їздили в Москву, де отримали від росіян ультиматум (!) їхнього повернення. Неповага до себе і до себе цих політиків, вочевидь була чимось серйозно аргументована, бо як ще пояснити що вони погодились просувати умови ультиматуму та ігнорувати факт, що РФ взагалі не виконала жодної вимоги ПАРЄ?

Отже, низка впливових в Асамблеї персон в понеділок 10 жовтня готові ініціювати зміну правил ПАРЄ таким чином, щоб делегація РФ змогла без проблем і обмежень зайти в Асамблею в січні 2017. Вперше правила ПАРЄ пропонують змінювати в інтересах одної країни-члена, а не в інтересах організації.

Такий підхід викликав несприйняття у всіх колег, з ким я поспілкувався останнім часом, хоча, вочевидь і прихильників немало. Багато кремлівських консерв вибухнуть на ції сесії. Українська делегація буде боротись проти цього, адже такі дії повністю нівелюють саму організацію і знищують довіру до неї.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: