Віталій Бала Політолог

Яку гру затіяв Петро Порошенко?

Це - по-перше ...

Почнемо з того, що заява Порошенка стосовно того, що опозиція вже обрала єдиного кандидата на виборах мера столиці, як мінімум, має стимулювати переговорний процес, результатів якого ми не бачимо. Це - по-перше.

По-друге, чим більше заяв робить Петро Порошенко відносно виборів в місті Києві, тим більше він буде асоціюватися у киян з політиком, яка переймається їх проблемами. Тобто, і технологічно, і політично він робить адекватні речі.

Ця діяльність Петра Порошенка спрямована, як на мене, саме на те, щоб опозиціонери, вирішуючи питання стосовно єдиного кандидата, зійшлись на підтримці саме його кандидатури.

За великим рахунком, чим більше Порошенко буде говорити про проблеми Києва, про те, що пов’язано з виборами в столиці, тим більше він буде асоціюватися у киян як із кандидатом на мерську посаду. І потім, коли буде перша соціологія, це може йому добавити декілька відсотків, що стане аргументом у перемовинах, нібито він має підтримку і може перемогти.

Тобто, Порошенко все робить так, як треба. Так, як треба йому, я маю на увазі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: