Віталій Бала Політолог

Про індикатор гідності і моралі

Без емоцій потрібно зазначити, що дві недавні події засвідчили от що:

1. «95-й квартал» чітко показав, особливо ще й коментарі Зеленського, наскільки учасники того «95-го кварталу» і люди, що їх підтримують, ходять на їхні концентри, не розуміють таке просте, але дуже важливе для кожної людини поняття, як Гідність. Але, на щастя, їх меншість, тут мені написали, що є такий телеканал «Квартал ТВ» і ніби його рейтинг 3%. Тобто їх усього ТРИ відсотки. А нас таки більше, і недарма події в Україні назвали Революцією гідності.

2. Квартирне питання Лещенка, а тепер ще й інтерв'ю продемонструвало НУЛЬ моральних якостей цієї особи. Цікаво все-таки: невже ще хтось буде йому довіряти і сприймати серйозно? А багато людей вважали його моральним борцем з корупцією. Крім всього іншого, він ще й серйозно «допоміг» своїй політсилі у політичній перспективі та й дискредитував реальних людей, які хочуть і борються з корупцією в країні.

Висновок

1. Український народ демонструє найкращі якості зрілої політичної нації, на відміну від «звіздунів» і політиків.
2. Все у нас буде добре.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: