Віталій Бала Політолог

Про тарифи і газ

Подивився Савіка Шустера, бо таки привернув увагу своєю заявою про закриття з 1 січня 2017, тому цікаво буде подивитись на «дембельські» програми.

Подивився Савіка Шустера, бо таки привернув увагу своєю заявою про закриття з 1 січня 2017, тому цікаво буде подивитись на «дембельсь

Говорили вчора про тарифи, газову угоду 2009 року і ...

  1. Про тарифи. Вчергове пересвідчився, що ні логічного, ні економічного пояснення такої високої ціни не існує.
  2. Про газ. Не знаю, як ви, але у мене таке враження, що газ «бадяжать», мінімум сьогодні потрібно більше 30% спалити, ніж раніше, щоб температура була така сама.
  3. Про газову угоду 2009 року. Знову почув, що у всьому винна Тимошенко. Чомусь ніхто, навіть Тимошенко не сказала, що та газова угода була підписана у наслідок двох факторів того часу.

Фактор 1. росія вела з Україною не тільки економічну, але й газову війну.(якщо не ліньки знайдіть і почитайте)

Фактор 2. Тимошенка «воювала» з Ющенком.(якщо не ліньки прочитайте про посередника Росукренерго , якого Тимошенко хотіла прибрати і таки прибрала тоді, а Ющенко хотів залишити, бо як виявилось мав там інтерес.)

Чи використала росія слабку позицію уряду? Звичайно використала.
Чи могло бути краще? Звичайно могло.

Так хто все ж таки «допоміг» росії? Тимошенко чи Ющенко? От відповідь на це питання все і прояснить про газову угоду 2009 року, кому це насправді цікаво.

P.S. Нафтогаз таки потрібно ліквідувати.

кі» програми.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: