Віталій Бала Політолог

Співчуття країні-агресору

Про російський (рашистський) військовий літак.

Знову попадаються мені пости «моралізаторів», що звинувачують всіх, хто не співчуває країні-агресору, тому вирішив їм всім відповісти.

  1. Кожен має право реагувати, як вважає за потрібне.
  2. Чи висловлювали ці «моралізатори» співчуття сім'ям загиблих громадян України? Матерям десантників, яких збили рашисти в луганському аеропорту. Родичам солдат і офіцерів розстріляних рашистами під Іловайськом, коли вони виходили «зеленим» коридором. Можливо мирним жителям, чиї родичі загинули від обстрілів «Градами» міст і сіл. 

  3. Чи знають скільки дітей загинуло і стали каліками та сиротами?
  4. Чи підтримували і підтримують матеріально сім'ї загиблих воїнів?
  5. Список із таких пунктів може бути дуже довгим.

А можливо всі ці «моралізатори» разом з одною ушльопкою, що живе з іншим ушльопком-депутатом, співчуваючи громадянам країни-агресора відчувають себе краще разом з агресором?

Всім їм можу сказати тільки одне, йдіть на х.. зі своїми «гуманістичними» воплями і міняйте країну проживання. Вам прийде щастя і радість від «гуманного «руського міра», а нам за вас буде спокійніше.

А стосовно рашистів-агресорів, то поки у них всіх земля не буде горіти під ногами, вони не зрозуміють скільки горя і трагедій несуть своїми агресивними, нелюдськими діями проти інших народів. Хоча, можливо навіть і тоді будуть звинувачувати у всьому інших.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: