Віктор Балога Народний депутат України

Чи будуть на Донбасі з «особливим статусом» святкувати «День «ДНР»?

Лише ми маємо вирішувати, яким шляхом піде Україна – молдовським, боснійським, чи фінським або австрійським

Хочете бачити, якою буде Україна після надання «особливого статусу» окупованому Донбасу? Подивіться на Боснію. Вчора, попри заборону центральної влади, боснійські серби провели свій референдум, щоб зберегти державне свято «День Республіки Сербської». Хто не в курсі, саме це «свято» поклало початок війні на Балканах.

А це те ж саме, якби «особливі регіони» проголосили «День «ДНР» державним святом в Україні. І нам малюють сценарій, за якого це більше, ніж реально. Так само, як і пам’ятники Сталіну і «героям новоросії».

Мені б не хотілося жити в такій країні. Впевнений, цього не хочуть більшість українців. Тому виступав і буду виступати за те, щоб доля України і окупованих територій вирішувалася лише на референдумі. Нам жити в цій країні. Тому лише ми маємо вирішувати, яким шляхом піде Україна – молдовським, боснійським, чи фінським або австрійським.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: