Віктор Балога Народний депутат України

Під які гарантії відбувається розведення військ на Донбасі?

Євген Марчук

Якщо Україну знову обмануть, то з кого будемо питати? З Марчука, який не несе ні юридичної, ні навіть політичної відповідальності?

При всій повазі до пана Марчука, але чому про розведення військ ми дізнаємося від нього, а не від Верховного Головнокомандувача? Думаю, тут всі погодяться, що доля наших територій – це надто серйозне питання, щоб його віршували переговорники, які не займають жодної офіційної посади і не мають ніяких зобов’язань перед народом України. Знову ж таки, кажу це зі всією повагою до життєвого досвіду Євгена Марчука.

Просто не розумію одного – під які такі гарантії все відбувається? Звідки впевненість, що позиції, які залишать Збройні сили, не будуть зайняті противником? Якщо Росія не дотрималася слова в угоді з США по Сирії, то де гарантії, що вони не зроблять так само на Донбасі?

Хотілося б адресувати ці питання Гаранту. Бо якщо нас знову обмануть, то з кого будемо питати? З Марчука, який не несе ні юридичної, ні навіть політичної відповідальності?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: