Віктор Балога Народний депутат України

План «Шатун» підстерігає на кожному кроці

Учасник акції протесту у Києві

Ми просто не помітили, як абсурд став нормою життя

Дорогі друзі, якщо у рахунку за тепло ви побачили цифру, після якої хочеться потримати за горло якогось «реформатора», то по-перше, зберігайте спокій, по-друге, ні в якому разі не оплачуйте його. Бо це все - план «шатун». Платіжка помилкова і буде перерахована. Мета цієї «помилки» - примусити вас до участі у вуличних акціях, керованих з Кремля.

Інший випадок – вам нагрубив клерк в районній адміністрації, чиновник не видав вам якусь довідку бо у нього «обід», ви стикнулися з несправедливістю і корупцією. По-перше також зберігайте спокій, по-друге – йдіть у СБУ і пишіть заяву на «шатуна». Швидше за все – він працює на Кремль і хоче посіяти у вас невдоволення діями влади і тим самим розхитати ситуацію в державі.

І насамкінець. Якщо у вашому місті нечищені тротуари – негайно телефонуйте в СБУ. Швидше за все ваш двірник – агент Кремля і співучасник плану «шатун». Він спеціально погано робить свою роботу, щоб ви були не задоволені владою і пішли на Майдан.

Звичайно все це сарказм. Але він нічим не відрізняється від абсурдних заяв прем’єра, голови Нацбанку, Міністра внутрішніх справ. Ми просто не помітили, як абсурд став нормою життя для влади. Вони його продукують, не виключено, що вірять у нього, і думають, що цим можна нагодувати зубожілий народ. Вони таки тримають усіх нас за дурнів!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: