Віктор Балога Народний депутат України

Уряд своєю новою ідеєю щодо субсидій хоче купити дешеву популярність за чужий рахунок

exo.in.ua

Субсидії – це дотація не на розвиток, а на консервацію злиднів

Уряд озвучив дивний намір, щоб людям, які «зекономили» на теплі та світлі, виплачувати різницю між величиною субсидії та «заощадженим» живими гривнями. У рейтингу урядових дурниць ця ініціатива може впевнено взяти «золото».

Нагадаю авторам цієї новації, що субсидія, яку уряд «реформаторів» виділяє нужденним, – це гроші тих, хто ще якось працює і платить податки. І працюючим зовсім не хочеться своєю працею допомагати владі і далі плодити бідність.

Адже субсидії – це дотація не на розвиток, а на консервацію злиднів. Звісно, уряду дуже кортить в очах людей виглядати турботливим. І заробляти собі рейтингові очки, в тому числі з огляду на майбутні вибори. Особливо радітимуть такому «піклуванню» мільйони маргіналів, які звикли одержувати «шару», як при комунізмі.

По суті, «хитрий» Кабмін хоче купити дешеву популярність за чужий рахунок. Повна дурість. Це прагнення обійдеться дуже дорого тим, хто продовжує працювати не завдяки, а всупереч політиці цього уряду. Цей висновок адресую саме до них.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: