Після таких законів потрібно будувати концтабори

Пенітенціарна система зубожілої і водночас донедавна так-сяк демократичної країни таке не подужає

Цей режим оголосив "іноземним агентом" не просто грантові організації, а власне громадянське суспільство. Не працюєш за мізерні, порівняно з європейськими, зарплати на державу чи на олігархів, а власний бізнес "віджали" давно і ще щось там робиш, якісь громадські ініціативи, якісь проекти, якесь незадоволення висловлюєш, на дивані не сидиш - значить іноземний агент.

А ще щоб виконувати "закони про диктатуру" на практиці треба було б будувати концтабори. Пенітенціарна система зубожілої і водночас донедавна так-сяк демократичної країни таке не подужає. Чи готові олігархи й регіонали скидатися в "общаг" на таке чи в Росії попросять кредит на будівництво? У держскарбниці немає грошей не те, що на нові колонії і табори, а навіть на тенти для пожежників. І на лікування для онкохворих дітей теж немає. Тільки на президента та МВС є. Бюджет стабільності.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: