Богдан Яременко Народний депутат України

Що робити нашим громадянам в Стамбулі і Анкарі?

Перш за все - не стояти біля вікон, не бути на вулиці, особливо там, де великі скупчення людей, чи поліції, чи військових.

В Анкарі туристів переважно не буває. В Стамбулі подумайте і сплануйте свої дії, якщо раптом (це не факт, але може бути) доведеться затриматися на кілька днів.
Встановіть контакт з Генконсульством. Генконсул, якому особисто я цілком і повністю довіряю, Vasyl Bodnar - наш мережанин. Так що можна і через ФБ. Генконсульство є в ФБ. На веб-сторінці є телефони для екстренного зв»язку. Будьте стриманими і зрозумійте, що наразі ніхто, включно з дипломатами, не знає більше. Але інформація поступово з»являтиметься, а тому потрібно тримати зв’язок з дипустановами.
Перед тим, як пробувати їхати в аеропорт зв»яжіться з авіакомпанією по телефону чи через інтернет, перевірте, чи рейси не скасовані. Цікавтесь інформацією авіакомпаній.
Не панікуйте.
Навколо може бути повний хаос і паніка. Ми можемо зрозуміти і поспівчувати туркам - їм з цим жити. Для наших же громадян потрібно менше перейматися навколишніми проблемами, а бути повністю сконцентрованими на найнагальнішій проблемі - живими і здоровими здобутися додому в Україну.

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: