Ольга Богомолець Заслужена лікарка України

Хто виживе? «Реформа» медицини в цифрах

Коротко про головне

Триває розгляд правок по закону про так звану «медичну реформу». Депутати своїми правками вже повернули його у первісний вигляд, і, власне, він знову став «законом про співоплату для небідних людей».

Щоб всі були готові до того, що їх чекає, і щоб не нарікали, що не знали - надаю окремі скани попередніх розрахунків цін за медичні послуги з різних медичних закладів.

Ознайомтеся з цінами на випадок, якщо депутати таки підтримають «співоплату для багатих за номером 6327», замість того, щоб зробити реальну реформу - проголосувати закон про обов'язкове медичне страхування та створити гарантовану, доступну і справедливу систему охорони здоров'я в нашій державі.

Можливо, після ознайомлення з цінами ви зрозумієте, чому МОЗ досі офіційно не затвердив модель розрахунку медичної послуги, не оприлюднив ціни на медичні послуги і не надав перелік того, за що після «реформи» держава вже платити не буде...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: