Володимир Бондаренко Депутат Київради (Батьківщина)

Гаїтянський диктатор Дювальє використовував такі ж методи

Режим повернув нас повернути нас у середньовічний морок

Сьогоднішня ніч показала повне злиття і координацію дій між так званими правоохоронцями та завезеними з Харкова, Херсону та інших південно-східних міст тітушками. Завдання останніх створювати безлад в столиці - бити автомобілі, що належать громадянам та вітрини магазинів, нападати на окремих чоловіків та жінок з символікою євромайдану, які дістаються до своїх домівок та чинити інші бандитські та хуліганські дії. Колись гаїтянський диктатор Дювальє використовував такі ж методи. Його загони тонтон-макутів знущались над мирними людьми та арештовуючи їх з будь-якого приводу.

Виходить, що влада в Україні, яка довела свою повну бездарність керувати країною та призвела до фінансово-економічного колапсу з якого без російського наркотраншу вона не бачить виходу, все ж таки дещо уміє. Наприклад, повернути нас у середньовічний морок.

Дехто здається забуває, що ці дії колись отримають справедливу оцінку і злочинці в погонах будуть покарані. А сьогодні громадяни вимушені організовувати загони самооборони та самостійно давати відсіч бандитам, які працюють під прикриттям ментів-перевертнів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: