Володимир Бондаренко Депутат Київради (Батьківщина)

Тепловикам і газовикам невигідні енергозберігаючі технології

Стосовно стягнення зайвих коштів за опалення я зробив запит заступнику міського голови Петру Пантелєєву.

Стосовно стягнення зайвих коштів за опалення я зробив запит заступнику міського голови Петру Пантелєєву. Він офіційно підтвердив: в будинках, де немає групи обліку, люди платять на 29,9%, тобто на третину більше, ніж там, де є лічильники! Тобто на третину платять по схемі метражу. На Вас нараховують 16 грн 40 коп. за квадратний метр, а Ви явно споживаєте набагато менше.

Свого часу Юлія Тимошенко як прем’єр-міністр в 2010 р. підписала 151-у постанову Кабінету міністрів, згідно з якою треба проводити 2 перерахунки: перше – в разі надання неякісних послуг, і друге – в разі, якщо природний тепловий режим не відповідає закладеному (а тепловики закладають, що на вулиці завжди мінус 20).

Був місяць грудень, коли було зовсім тепло. Віталій Кличко заявив про те, що буде зроблено перерахунок, його не так просто зробити, але треба зробити. Є облік по кожному дню, температурний режим дня і ночі. Є машини, які можуть порахувати це елементарно. І людям треба повернути незаконно сплачені гроші.

Нам уже вдалося повернути 13,3 млн. грн. людям, які живуть у будинках з ЖБК і ОСББ – різницю в тарифах, які не виплачували ще з 2010 р.

Тепловикам і газовикам невигідні енергозберігаючі технології. Їм вигідніше більше збути свого товару. А товар, який у них є – теплова енергія, електроенергія, газ. Чим більше, тим краще. А людям вигідно економніше і якісніше.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: