Богдан Буткевич Журналіст

Міхо їде в Україну: завтра знову витруть ноги об державу

Михайло Саакашвілі

Завтрашня ситуація - це lose lose в першу чергу для України як державного механізму

З приводу завтрашнього Раковця.

Написав мені тут друг з одного з спецпідрозділів прикордонної служби, які залучені завтра до цирку під назвою: «Міхо їде в Україну» (боже, як же на Банковій. с*уть, а?).

Цитую: «Почему топ блоггеры и лидеры мнений ничего не пишут о смелых мужчинах и женщинах, призванных недопустить в страну эпичного грузинского ****бола? Им важно понимать что они все делают так. Я вот по твоему мнению кто в этой ситуации? Правоохоронец или каратель и посипака хунты?».

От так. Ми всі проаналізували, який Порошенко дурник, що сам себе загнав в цуггванг, де будь-яке вирішення завтрашнього конфлікту гратиме проти нього. Мовляв, пройде Міхо - значить, весь державний механізм не працює. Не пройде - значить, у нас репресії и вот это все.

Проаналізували, як вся опозиція, більшість якої самого Саакашвілі терпіти не може, просто завтра використовуватиме його в якості піар-тарану. 

Але справді, найважливіше - це не Порошенко чи Саакашвілі. А те, як виглядатиме УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА. І ті люди, які завтра виступлять заручниками політичних ігрищ. От ті самі прикордонники. Яких завтра опозиція буде називати посіпаками хунти - от що їм робити, якщо почнеться замєс?

Чесно кажучи, ІМХО завтрашня ситуація - це lose lose в першу чергу для України як державного механізму. Бо завтра в черговий раз об нього витруть ноги. Влада - бо покаже його залежність від її забаганок. Опозиція - бо буде намагатися довести незаконність будь-яких дій представників цієї системи. Тобто, прикордонників, в даному випадку.

Кароч нема менш нагальної реформи, ніж введення адміністративних посад в усіх державних службах. Таких, які не залежать від щохвилинної політичної кон'юнктури. Таких, які дозволять таким людям, як мій друг, не задаватися питаннями типу того, яке приведене вище.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: