Богдан Буткевич Журналіст

Жертвою політичних ігор стають звичайні пасажири потягу

Михайло Саакашвілі

Навіщо цей цирк був потрібен?

От дуже не хочеться перетворюватися на зраднюка. Але коли дивлюся стрім з перемишлянського хюндая, який не пускають до країни, бо там Саакашвілі - ну просто кров очі заливає. Ну що - жертвою політичних ігрищ стають, як і очікувалося, не дотичні до всього цього люди. Тільки не прикордонники, а ще гірше - просто пасажири потягу. 

Яких тупо, як скотину, не пускають, не дивлячись на квитки, на права пасажира, на закони України. Бо з АПшечки прийшла команда - не пущать поза всяку ціну. А це в нас, виходить, найвищий закон в країні. Як і раніше. Сорян, але тут вже ніяк без риторичного «За що стояв Майдан»?

Не, я взагалі мовчу, навіщо цей цирк був потрібен? Невже не можна було тихенько Міхо запустити в країну й потім депортувати, якщо ви його вже так боїтесь? Ну навіщо так топорно, дебільно, абсолютно по-януковичівськи? На хріна самому себе топити? Щоб показати - нє, моє зверху буде, я тут головний папа, і навіть якщо я чиню повну ***ню - всі мають брати під козирьок? 

Я просто відмовляюсь розуміти весь цей цирк. І давайте не будемо про дурну коспірологію - та то Банкова все спеціально з Міхо домовилася, щоб типу він навколо себе акумлював всю опозицію, а потім, у вирішальний момент зіграв роль Мороза взірця 1999-го року. 

На жаль, це все більше скидається на тупе бикування нинішнього президента Порошенка. Який витирає ноги об власних громадян. Тих, що в потягу. І чиє право спокійно заїхати в країну вище за будь-які політичні мотиви. 

Никогда этого не было и вот опять (c)

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: