Тарас Чорновіл Журналіст, політичний діяч

В чому різниця між Цукербергом і українськими мільярдерами

Я як завжди - з запізненням: подивилися вчора на Цукерберга й його 99% на доброчинність? Красиво!

Я як завжди - з запізненням: подивилися вчора на Цукерберга й його 99% на доброчинність? Красиво! А мені інше сподобалося: "1% вистачить навічно й мені і всім моїм нащадкам". А тепер включаємо опцію порівняння. Це я до того, що останнім часом багато вкидів появилося про олігархів-патріотів, ліпших і гірших тощо. Тут мова не лише про Коломойського, якого я особливо "люблю", недавно знов витягнули з шуфляди список пожертвувань Фірташа та й не лише його.

Так от, якщо можеш, як Цукерберг - виходь на авансцену й одержуй загальнонародну любов. А ні, то не вішай людям локшину на вуха. Дійсно, ніхто не зобов'язаний займатися доброчинністю - це справа сумління. Але те, що переважно роблять наші - це вже відверте блюзнірство й шулерство. Справа не в розмірах пожертвувань, а в тому, що всі ці фонди на підтримку..., демонстративні благодійні акції тощо насправді такими не є. Взагалі не є - за означенням. Це комерційні або рекламні акції, завдання яких - підвищити капіталізацію та отримати додатковий прибуток. От і вся різниця. А то стільки шуму: "Врятував Україну, забезпаечив армію..." Та не забезпечував, а робив бізнес, а ще частіше просто крав... Добре хоч мають наші легковірні тепер гарний приклад для порівняння, як це в порядних людей робиться.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: