Рефат Чубаров Голова  Меджлісу кримськотатарського народу

Для чого Росії ядерна зброя в Криму

За даними військових експертів Росія розмістила на кримському півострові найсучасніші ракетні комплекси або ракети...

За даними військових експертів Росія розмістила на кримському півострові найсучасніші ракетні комплекси або ракети, які дозволяють нести снаряди з ядерною начинкою. Технічно, як твердять експерти, такі установки в Криму вже розміщені. Тому я не виключаю, що ядерна зброя у Криму вже існує. І виходячи з того, що Росія веде дуже агресивну, нахабну, відверту і відкрито ворожу політику до своїх сусідів, я більше впевнений, що ядерна зброя у Криму є, ніж її нема.

Звісно, я не хочу сказати, що сьогодні-завтра Росія нападе на когось, але вона відверто шантажує всіх своїми військовими м’язами. Ціла низка країн стоїть перед прямою загрозою. В першу чергу це південний фланг НАТО - Туреччина, Болгарія, Румунія. Це продовження ультимативної політики до Грузії, частину території якої контролює Росія. Загалом - це дисбаланс військового стану в Чорноморському та Середземноморському регіонах.

Источник: Обозреватель

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: