Дмитро Ярош Командувач Української добровольчої армії, колишній лідер та засновник організації «Правий сектор»

Правий сектор: війна закінчилась і ми маємо діяти в правому руслі

Заява Дмитра Яроша щодо ситуації в Україні

Майдан очолив рух за справедливість і не підтримує будь-які несанкціоновані координаційною радою Майдану агресивні дії проти державних, комунальних, приватних підприємств та організацій, їх власності, а також проявів вандалізму, погромів, знищення матеріальних, культурних та духовних цінностей. Ми не підтримуємо провокаційні, ворожі та злочинні дії, що дестабілізують процеси в житті нашої країни.

Зараз непростий період. За останні три місяці сталося більше подій, ніж за останні три роки. Ми втратили рідних і близьких, потерпіли від насилля та беззаконня з боку скинутої влади. Ситуація потребує стабільності та швидкого налагодження миру і спокою громадян. Ми маємо бути толерантні та стримані, не давати можливості нашим недругам скористатися нашими емоціями задля дискредитації руху за справедливість, знищення корупції та збереження миру.

Кожен, хто буде порушувати ці принципи: представники влади, самооборони, “Правого сектору” - повинні діяти за законами України та відповідати на Майдані перед людьми.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: