Дмитро Гнап Журналіст

Пані Луценко, за козлів доведеться відповісти

Ірина Луценко

Досвід Януковича нинішню владу, судячи з поведінки Ірини Луценко, нічому не навчив

Блатна лексика пані Луценко, крім стилістичних збігів з попередньою владою, демонструє ще одну важливу річ. Оце «Олег, вынеси козла!» чітко показує поділ на своїх та чужих для нинішньої правлячої верхівки.

Бо, виявляється, Олег Недава, який до обрання в Раду працював бухгалтером Юри Єнакієвського - він для Ірини Луценко свій. «Классово близкий Олег». Хоча, цей Недава, в часи Януковича разом зі своїм патроном Іванющенком брав участь в розкраданні сотень мільйонів бюджетних гривень. А от свободівець Левченко, якого хоч і можна за щось критикувати, але, наскільки відомо, він не вкрав ані завод, ані бюджетні кошти, так от Левченко для дружини генпрокурора – «козел».

На жаль, досвід Януковича нинішню владу, судячи з поведінки пані Луценко нічому не навчив. А досвід цей простий: якщо ви плекаєте корупціонерів і поводитесь як гопота з підворотні, то не варто дивуватись, коли вас копняками гнатимуть з владних кабінетів.

В перекладі на зрозумілий для вас жаргон, пані Луценко, це значить: «за «козлов» непременно ответите». Рано чи пізно. Спитайте хоча б Януковича.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: