Діля (Едуард Приступа) Співак, композитор, продюсер та аранжувальник (НеДіля, ТНМК, АстартА)

Розпочніть зміни з себе

Кожен українець має поставити задачу вижити у 2015 році.

Кожен українець має поставити задачу вижити у 2015 році. Тому що, наскільки я бачу, в нашій владі нічого не змінилося крім імен політиків. І прогнози в мене дуже невтішні. Тому що іде російська агресія, іде війна, гинуть наші міцні хлопці. Все стає ще гірше. Гірше для звичайних людей, які працюють, для пенсіонерів.

Але в принципі у мене є і позитивний нюанс у всьому тому. Скажімо так: не Путін і не Порошенко примушують нас смітити в наших лісах і біля річок, по-хамськи паркуватися. Отже, ми можемо самі змінюватись: ставитися по-людськи один до одного, зберігати навколишнє середовище, десь світло вчасно вимкнути, десь сміття віднести в смітник.

Батьки можуть навчати своїх дітей, відтягнути від планшетів, телевізора, почитати їм книжки, дати послухати гарну пісню. Немає грошей зводити в театр – ставте відео цієї опери, дайте послухати класичну, академічну, джазову музику. Якщо ви хвилюєтесь, що душать українську мову, хоча на цьому крім політиків ніхто ніколи не грався, розмовляйте нею вдома, читайте дітям українські книжки. Оце може бути позитивом, якщо люди зможуть розпочати зміни зі своєї власної родини.

Чекати від когось подачок не треба. Треба змінювати спочатку свій духовний світ, а потім матеріальний. Я розумію, що це дуже важко, коли криза, війна.

Попри все, що такий масовий депресняк, треба більше посміхатися, радіти життю, допомагати один одному. Я думаю, що врешті-решт нам все-таки буде краще.

Автор - Діля (Едуард Приступа), співак, композитор, продюсер та аранжувальник (НеДіля, ТНМК, АстартА)

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: