Ірина Фаріон Український мовознавець

20 тисяч гривень за слово «виродок»

Мене абсолютно не дивує рішення суду щодо стягнення коштів на користь комуніста Зубчевського

Мене абсолютно не дивує рішення суду щодо стягнення коштів на користь комуніста Зубчевського, адже нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди і капіталістично-православного комунізму.

Фактично потрібно компенсувати 20 тисяч гривень за слово "виродок" (у таку ціну суд оцінив грошовий еквівалент цього питомо українського слова), а не за буцімто образу російськомовних українців, які у своїй більшості є притомними та адекватними людьми, а не такими, яких їх намагаються представити сучасні лєнінці.

Влада разом із комуністами нині перебуває в агонії, тому вони такими діями намагаються задемонструвати свою силу. Та навіть попри це їхні дні вже пораховано, бо стрімкого ходу українців зупинити не вдасться.

Мене абсолютно не здивувало таке рішення суду, бо нині в Україні маємо демонстративне панування союзу кримінальної орди й капіталістично-православного комунізму. Гадаю, що це їхня остання спроба задемонструвати силу, у вічі якій ми лише сміємося, але й далі робитимемо своє! Звісно, що, на перший погляд, має бути моторошно, адже в третьому тисячолітті комуністична кліка, яка знищила 20 мільйонів українських життів, організувала голодомори, відсуджує в депутата-націоналіста якісь кошти. Та це передусім означає, що я робила все абсолютно правильно. Ба більше, таке рішення суду – це повний і абсолютний крах судової гілки влади та відповідь суддів на нашу відмову голосувати за їхнє призначення в парламенті. Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на иншу оцінку, ніж я їй дала до цього.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: