Ірина Фаріон Український мовознавець

Відповідь тим, кто риється в моєму минулому

Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон.

Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон. Колоди ж бо під своїми ногами не бачать. Начебто була я членом КПРС. Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких – НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, – ніколи не була. Вільні і світлі люди розуміють, що це лиш ще одна безсила, тому така нікчемна боротьба з націоналістичною "Свободою", що є єдиною загрозою у сучасному політикумі на шляху знищення україноцентричних цінностей та убивчої світової глобалізації.

Щиро вдячна вам, плебеї, що навіть таким способом надихаєте на боротьбу і водночас викриваєте свою вихолощену і зігнилу сутність. Не перед вами мені звітувати, а активно своїми ділами вас знищувати. Саме це і спонукає вас до мусування цієї комічної теми. "Свобода" ж натомість тріюмфально крокуватиме країною разом із мільйонами наших однодухів. Власне, переповнені, пасіонарні зали на зустрічах зі мною по всій Україні, безпрецедентні способи їх зірвати і повна поразка влади у цьому породжують цю політиканську метушню з дуже промовистою автурою та інтернет-виданнями, що на ні що інше не здатні.

Поза тим, щиро дякую пані Оксані Забужко, яка своєю блискучою відповіддю щодо цього одним словесним ударом збила "скрежет зубовний" щодо мене в інтернет-виданні "УП", яке неодноразово спотворює та маніпулює інформацією щодо мене особисто, і ВО "Свободи" зокрема.

Писаки, ваші пера стають отруйними стрілами винятково проти вас самих. Дякую за натхнення.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: