Ірина Геращенко Народна депутатка України

Янукович і Ко можуть прокинутись підлеглими Путіна

Повний провал, як на мене.

Опитування соціологічної групи «Рейтинг» дає більш позитивні цифри підтримки євроінтеграції в суспільстві, аніж ті, що вчора презентували на комітеті євроінтеграціі від KEY Communications.

Отож, цифри від «Рейтинга» : 50% опитаних підтримують приєднання до ЄС, не підтримують - 37%, а 13% не визначилися. Відсоток украінців, які не знають, куди краще рухатися Украіні - надзвичайно високий. При цьому - ЖАХ - 42% не проти утворення єдиної держави у складі Украіни, Росії, Білорусії, а не підтримують нью-СРСР 47%.

Ця цифра- яскраве свідчення відсутності інформаційноі політики на підтримку євроінтеграції з боку влади. Повний провал, як на мене. І якщо Янукович і Ко дійсно, а не в риториці, хочуть підписати Угоду, варто не лише згадати про демократію і відмовитися від вибіркового правосуддя, але й терміново сформувати внятну державну інформаційну політику щодо євроінтеграціі. Інакше самі не зчуються, як прокинуться у Митному Союзі підлеглими Путіна.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: