Ірина Геращенко Народна депутатка України

Чи не задорого нам обходиться така міліція?

Масова зупинка потягів пов'язана з рішучими діями міліціі проти мінерів.

З Валентином Наливайченком, Володимиром Курінним і іншими колегами отримали відповідь від МВС на наш запит шодо перешкоджання міліцією громадянам брати участь в акціі 18 травня (тобто, про пряме втручання міліціі в політику ).

І якщо у випадку зі Снісарчук і Соделем на ша доблесна міліція проявляла «нерішучість», тому спокійно , з лінивими матюками спостерігала, як титушки метелять журналістів, то у випадку з громадянами , що іхали на акцію , міліція була вельми рішуча.

Отже, масова зупинка потягів пов'язана з рішучими діями міліціі проти мінерів. 17-18 травня аномальна кількість неврівноважених осіб, за версією міліціі, масово перевозила вибухівку, мінувала вокзали і станціі. Дякуємо міліціі, що врятували краіну від черги вибухів! А щодо заяв активістів про зупинки маршруток, заборону виіздів з обласних центрів автобусів, то ці факти.... не підтвердилися. До міліціі, що зупиняла ці маршрутки (і про що ми повідомили міністра з викладенням конкретних фактів) ніхто на протиправні діі міліціі не звертався. А то б, звичайно, міліція захистила від міліціі всіх ображених на міліцію. В мене( думаю, не лише в мене) виникає питання- чи не задорого обходиться краіні така міліція.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: