Ірина Геращенко Народна депутатка України

Табачник стверджує: вчителі і студенти самі бігли на антифашистські мітинги

Сьогодні ми з колегами по фракції отримали чергову порцію відвертоі брехні у вигляді відповідей Міністерства освіти щодо "незалучення" освітян і студентів до так званих антифашистських мітингів.

Отже, за версією відомства Табачника, ніякі антифашистських мітингів взагалі не проводилося, це була "вахта пам'яті " імені ПР (як кажуть в народі, ті ж яйця, тільки в профіль). І вчителі і студенти масово брали участь в них за власним бажанням, бігли після навчання і лекцій, аби послухати , як " зажигають" антифашисти. Ніяких підвозів, згонів , примусовки не було.

Сюжети на всіх телеканалах із зізнаннями бюджетників, що їх привезли, скарги студентів і вчителів - це все примарилося. Хочу звернутися до освітян, яких масово звозили на ці мітинги. Якщо ви все ж хочете припинити це блюзнірство, ми готові вам в цьому сприяти, допомогти боротися з цим приниженням. Аж до судових позовів щодо брехні освітянського керівництва.

Єдине- потрібна готовність говорити про факти примусу вголос. Інакше вас і далі будуть залучати до усього цього "креативу" імені партії влади, під дощем і сонцем, в сніг і спеку.

Принагідно нагадаю, що напередодні всеукраінського дня антифашистів Азаров публічно доручив Табачнику не залучати студентів і вчителів до юродствування ПР. Той публічно пообіцяв. Наступного дня ми отримали десятки скарг і конкретних фактів примусу бюджетників брати участь в цих акціях. Про що вказали в своїх зверненнях.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: