Ірина Геращенко Народна депутатка України

Як Вакарчук агітує за ЄС

Стартувала кампанія «Сильніші разом» на підтримку євроінтеграції, за ініціативи представництва ЄС і посольства Великої Британії, інших європейських краін.

Стартувала кампанія «Сильніші разом» на підтримку євроінтеграції, за ініціативи представництва ЄС і посольства Великої Британії, інших європейських краін. Посол ЄС, Ян Томбінськи, який лише рік працює у Києві, виголосив промову майже бездоганною українською. Його спіч був дуже оптимістичний щодо європрагнень України, також він особливо наголосив, що Росія має виграти від підписання Угоди. Адже Росія має добрі взаємини з багатьма країнами ЄС, навіщо ж їх псувати з Україною через наше прагнення бути разом з друзями Росії.

А для молоді, мабуть, найбільш переконливим був спіч Вакарчука. Він сказав, що дружити хоче з усіма країнами, але обирає євровектор через цінності. Для когось ключовими цінностями є стабільність, але для нього - свобода. Свобода вибору, зібрання, пересування, свобода слова - відчуття свободи робить його щасливим. Краще не скажеш!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: