Ірина Геращенко Народна депутатка України

Про Герман, демократичну платформу та загнивання ПР

Відразу з кількох джерел отримуємо інфо, що в ПР розпочалося "полювання на відьом" - проти всіх, не згодних з генеральною лінією Сім'і, яка давно підміняє собою генеральну лінію партіі. Тиснуть і шантажують всіх, хто підтримує повернення до Конституціі 2004 року. Обіцяють "неслухам " всі кари небесні. Я щиро сподіваюся, що всі ці речі викличуть тільки зворотню реакцію, бо ж не можуть самодостатні дорослі чоловіки і жінки, які є в ПР і які відбулися ну точно без Януковича і тим більше арбузових і т.д., вічно терпіти приниження і знущання.

Радник президента пані Герман виправдовує будь-які дії свого шефа, а сьогодні навіть не приховує залежності президента від Росіі, бо публічно заявляє, що будь-які рішення по уряду він васально прийматиме тільки після повернення з Сочі. Хоча очевидно, що новий технічний і НЕ СІМЕЙНИЙ уряд має бути призначений негайно, бо пограбована сімейним урядом економіка на межі колапсу. Тепер Герман "сверблять" натяки на те, що в загниваючій ПР є люди, які думають про необхідність оновлення партіі і про "демплатформу". Як про шанс для партіі згадати про обіцянки і про людей, зупинити громадянське протистояння. Пані Герман, як і надвузьке коло верхівки ПР, у партіі Сім'і все влаштовує. А зря.

В силу професіі вона все ж мала б пам'ятати, що колись демократична платформа у КПРС стала результатом загнивання КПРС, коли верхівка партіі відірвалася не те, що від народу, а від навіть рядових членів КПРС): Коли рядовим комуністам стало соромно мати квиток КПРС. Схожа ситуація, чи не так?

Хоча тодішня верхівка КПРС все ж не обвішувалася Шанеллю до непристойності, жила не у Межигір'ях, не скуповувала маєтки в Австріях і Іспаніях, будучи при цьому все життя скромними держслужбовцями. Верхівка КПРС все ж поводилася в 1000 раз менш нахабно, аніж нинішні "вершителі доль" украінців. Та й "ненависну" Європу попри холодну війну так не проклинала.

Сьогодні ж верхівка ПР не відчуває настроів навіть у власній партіі і не гребує грабувати і відбирати бізнес навіть у тих, хто має заповітний квиток ПР, але не входить до Сім'і. Украіна стала краіною з найбільшою корупцією, з найцинічнішим освоєнням бюджету, з найбрехливішим урядом, сформованим з сімейних міністрів. Верхівка партіі поводить себе зверхньо навіть з власною фракцією, а ті, хто говорять про честь і гідність, необхідність реформ, піддаються тиску і публічній обструкціі. А радники президента, замість того, щоб доносити шефу правду - про ситуацію в краіні і партії - займаються тим, що цькують кожного, хто посмів не погоджуватися з таким ставленням і станом речей.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: