Ігор Мірошніченко Спортивний журналіст, політик та телеведучий

Що святкували регіонали: наслідки парламентської пиятики

Верховна Рада остаточно перетворюється на театр абсурду, розплідник зрадництва, аморальності й цинічного лицемірства та брехні. Ближче до 23-і години вечора у четвер невтомні "трудівники" з Партіі регіонів паралельно з голосуваннями про відзначення різноманітних нікчемних дат на кшталт річниці присвоєння населеному пункту Щастя статусу міста, звільнення Донецької області від фашистських загарбників, або святкування круглої дати з часу заснування нині приватного підприємства холодильників "Норд", просто в сесійній залі заливали свої безсоромні очі оковитою.

Характерно, що пили та гуляли якраз на робочому місці голови міжфракційноі групи "За тверезу Україну" Тетяни Бахтеєвоі. Серед тих, хто бенкетував під час чуми не лише посередництвом кнопок для голосування розподіляючи держбюджетні кошти, але й за допомогою пляшки та шклянки під склепінням ВР були помічені депутати Медяник та Скубашевський. До речі, останній є постійним співпияком тернопільського "губєрнатара" Валентина Хоптяна. Тверезими їх разом на Тернопіллі вже давно ніхто не бачив! На світлинах - наслідки парламентського застілля.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: