Ігор Мірошніченко Спортивний журналіст, політик та телеведучий

Як плюють на киян. Класичний приклад (ФОТО)

Як знищують наш Київ?!

Не лише через нові забудови багатоповерхівок на місці парків, скверів, дніпрових схилів та старих архітектурних пам'яток. Знищують його і шляхом несанкціонованого збільшення висотності, за рахунок надбудов горішніх поверхів у будинках, які вже встигли більш-менш вписатися в міський ландшафтно-архітектурний інтер'єр.

Класичний приклад того, як плюють на всіх нас і наше прагнення бачити місто красивим, комфортним та безпечним - будинок у наделітному районі на Бесарабці...

2_11

3_09

4_05

5_03Кропивницького, 10

Вище Басейної на Кропивницького, 10 просто на очах в усіх киян і можновладців добудовують чергові два поверхи елітної висотки. Це вже друга подібна «реконструкція» нової та заселеної і введеної в експлуатацію будівлі. Дозволи на роботу видані без врахування думки мешканців цього та всіх прилеглих будинків. Збільшення поверховості відбувається всупереч логіці та законам архітектури й містобудування. За безпеку таких надбудов, за які хтось заробляє мільйони та тихенько вмиває руки, відповідальності, звісно, в разі чого знову ніхто не понесе.
Як депутат Київради написав уже десяток звернень з вимогами перевірити та зупинити свавільну надбудову горішніх поверхів на Кропивницького, 10. Мовчать. Доведеться застосовувати акції прямої дії. І не кажіть потім, що не попереджали!!!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: