Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Збройна боротьба - найпотужніший інструмент для отримання допомоги ззовні

zn.ua

Зовнішньополітична кон’юнктура погіршується. Нас (сюрприз!) ніхто не хоче захищати. Що робити?

Сама збройна боротьба є найпотужнішим інформаційно-пропагандистським інструментом для отримання допомоги ззовні. Запеклий спротив фінів свого часу дав інформаційний поштовх і буквально за лічені дні змінив суспільну думку в найпотужніших країнах. Англія і Франція не хотіли воювати за Фінляндію. Не хотіли як уряди, так і народи цих країн. 
Але, спостерігаючи героїчний спротив фінів, спершу рядові французи та англійці змінили свою думку, а потім – змушені були вживати заходів і уряди. Під загрозою бойового зіткнення з Англією і Францією Сталін відступив...
(Довідка. 1939 рік, понад мільйон радянських солдатів було сконцентровано на кордоні з Фінляндією, яка мала лише 600 тисяч чоловіків призовного віку, пару десятків танків проти тисяч совєцьких. Мости від диверсантів охороняли діти.
Тим не менш, фіни готувалися до війни і протрималися близько трьох тижнів. Втративши відносно незначні території, вони відбилися від Сталіна. Ми в набагато кращій позиції сьогодні, ніж фіни тоді)
На жаль, підготовка України до рішучого збройного опору Росії буксує. Через вади управління не створено структур територіальної оборони, корупція та дилетанти заважають модернізувати армію. 
Найголовніше, не провадиться ідеологічна підготовка до оборонної війни, верхівка не демонструє показову відмову від своїх матеріальних примх заради мобілізації ресурсів на оборону. Натомість народу постійно обіцяють мир шляхом якихось переговорів. Це – брехня, бо такий мир можливий лише через капітуляцію, повну або часткову. Лише жорстка орієнтація країни на збройний опір може захистити нас від російської агресії.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: